zondag 18 juli 2010

Tekenopleiding regio Utrecht/Amsterdam


De tekenacademie

Tekeningen van leerlingen aan de tekenacademie
De tekenacademie is een teken opleiding voor jonge mensen met een toekomst in game art, de beeldende kunsten of in design. Met deze tekenlessen ontwikkel je een goede basis. Alles wat je nu leert vergeet je namelijk niet meer. Dat haal je later niet makkelijk in als je ouder bent. Deze gedachte kan je helpen als het nu niet zo lukt als je wilt in je tekening. Ga toch op tekenles.Wacht niet te lang. De meeste beeldend kunstenaars bereiken hun top weliswaar pas na hun dertigste, maar daar zit alle eerdere ervaringen en oefeningen in.


Een tekening van
Ariane Berends-Brouwer

Naast de les voor jongeren op zaterdag zijn er inmiddels ook groepen gestart op dinsdag en woensdag. Verder kun je digitaal leren tekenen op vrijdagochtend. Je leert de beginselen van tekenen, schilderen en speedpaint met Photoshop. Op vrijdagavond is er nu ook de mogelijkheid om vervolglessen te volgen. Zie het lesoverzicht op www.detekenacademie.nl.


Plezier in tekenen is je belangrijkste drijfveer. Dit is een tekening waar ik zelf met erg veel plezier aan gewerkt heb. Een wandelende tak. Deze tekening maakte ik tijdens mijn vakantie in de duinen vlakbij Castricum. Ik houd erg veel van wandelende takken. Daarom die tak.

www.detekenacademie.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef zelf een tip of reageer: