maandag 14 augustus 2023

Tekenles voor iedereen die van tekenen houdt


Vanaf september starten er weer veel nieuwe leerlingen bij DE-TEKENACADEMIE. Het doel van de tekenlessen is om relatief in korte tijd je tekenen een flinke zet te geven. Een tekening bestempelen als "gelukt"of "niet gelukt" is wat we hier proberen te omzeilen. In tegendeel. We gaan wat  doen aan haperingen en bugs die jouw mooie tekening in de weg staan. Hoe doen we dat?
tekenles utrecht,tekenlessen utrecht, tekenles, tekenlessen

Er zijn heel veel kleine dingen die je best stuk voor stuk kan verbeteren in plaats van je tekening als "niet gelukt" opzij te zetten. Bij gevorderde leerlingen zie je vaak dat ze wel goed tekenen maar niet goed weten waar soms dingen toch niet werken.

Door mijn jaren lange ervaring als lerares kan ik vrij snel wat knelpunten voor je loskoppelen waarin je zelf stappen kunt zetten. Ik geef precies in je tekening aan wat je kunt upgraden. Je sterke punten gaan we daarbij goed bewaken. 

Lijnvoering is vaak een probleem voor veel tekenaars. Door je lijnvoering aan te passen en te oefenen, komt je tekening meer tot zijn recht. Het kan ook zijn, dat je nog niet veel weet van de anatomie van een lichaam of misschien rammelt je perspectief? 

Het ontrafelen van alle aspecten die een tekening goed maken is hoofdzakelijk bedoeld om gericht te kunnen werken. Ik geef aan wat je aan kunt aanpakken en wat misschien nog een beetje te moeilijk is. Dat motiveert ook om zelf dinge uit te proberen. Zo leer je stap voor stap door verbeelding en vormgeving de tekening voor zichzelf te laten spreken.

Wil je tekenlesen volgen? Kijk dan ook even op onze website:

DE-TEKENACADEMIE.
: Ariane: Brouwer.
Tekenlessen in Utrecht. Goed bereikbaar met OV. 3 minuten lopen vanaf het treinstation Breukelen, Utrecht.
De tekenlessen houden rekening met daluren. Voor auto's is er parkeergelegenheid.
Tekenles voor iedereen die van tekenen houdt en verder wil komen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef zelf een tip of reageer: