vrijdag 3 november 2017

Tekenen voor game artTekenles aan De tekenacademie:
animatie tekenen, concept art, concepten voor games, game art, game design, games maken, illustratie, tekenles, tekenlessen, tekenopleiding,
Draadmodel in Maya

De tekenacademie is een game art gerichte tekenopleiding. Dankzij Joachim Brugman, docent aan De tekenacademie, kan ik het hele proces van game making op de voet volgen.

Met deze kennis kan ik De tekenacademie nog beter laten aansluiten bij de wereld van concept art, game design, animatie en illustratie voor games.

Het team van De tekenacademie richt zich vooral op vormgeving. Natekenen is daar alleen een onderdeel van. Begrip van van hetgeen je tekent en wilt tekenen is veel belangrijker.

Vormgevend tekenen vergt een mentale instelling. De mentaliteit van de professional. Waarvoor de volgende tips:
Tips voor een professionele manier van tekenen: Durf mooie lijnen te maken en expressief te zijn, want je boodschap moet overkomen. Durf fouten te verbeteren. Hecht niet te veel waarde aan mislukkingen en ga verder met wat je op dat moment wél kan. Durf beginner te zijn en nieuwe dingen te leren. Ga voor de best mogelijke "vorm" voor wat je wilt weergeven. Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef zelf een tip of reageer: