zondag 10 mei 2015

Game art opleiding tekenen aan De tekenacademie 2015/2016

game art opleiding, game art, tekenles,concept art,digital art,digitaal tekenen,digitaal tekenen in Photoshop,digitaal leren tekenen
Design tekenen aan De tekenacademie
De programma's van de NHTV, WDKA en de HKU zijn zwaar. Dit geldt zowel voor game art als voor animatie en illustratie. Het is dus heel prettig als je je daarop voorbereidt. Dit kan op De tekenacademie door intensieve tekenles te volgen. 

Schrijf je in voor het Game Art Programma en leer de basistechnieken voor:

Een concept bedenken en uitwerken
Sets en environments tekenen
Character design en silhouet tekenen
Thumbnails tekenen
Figuren tekenen
Anatomie
Perspectief 
Textures en "renderen" van je tekening
Met copic markers werken
Met Photoshop painten 

Je ziet hier leerlingen van De game art class aan het werk om een voertuig naar het juiste perspectief te vertalen. Zowel voor de NHTV als voor de HKU is het erg handig als je al een beetje weet hoe zoiets werkt. Voor dergelijke precieze perspectief tekeningen werk je met een grid, een lijnenstelsel dat je helpt om het voorwerp goed in verhouding te te tekenen vanuit één perspectivisch oogpunt.


game art opleiding, game art, tekenles,concept art,digital art,digitaal tekenen,digitaal tekenen in Photoshop,digitaal leren tekenen
Perspectief tekenen aan De tekenacademie
Tip: zet de verdwijnpunten van een grid buiten de randen van je tekening. Schaf het boek "How to draw" van Scott Robertson aan en bestudeer dat grondig.

Je kunt dit programma voor elke tekenles aanvragen. Dit programma is ook zeer geschikt voor animatie en illustratie vaardigheden.