maandag 19 januari 2015

tekenles en CGMA online

NHTV, HKU, CGMA, FZD en De tekenacademie
game art opleiding, game art,tekenles, tekenlessen, CGMA, portfolio, NHTV, basisprincipes, perspectief, tekenen, HKU, FZD, life support, cursus, schaduw, game art, concept design,
Leerlingen werken aan hun portfolio
in de tekenles aan De tekenacademie

De tekenles aan De tekenacademie bereidt je voor op je toekomst in animatie, 3D design, illustratie, game art en concept design. Bijvoorbeeld voor de NHTV, de HKU of voor FZD (Feng Zhu School of design, Singapore). Maar ook als je gewoon ijzersterke tekenlessen wilt volgen, is De tekenacademie een goede keuze.

Het is belangrijk dat je uren gaat maken. Maar hoe?

Aan De tekenacademie leer je de basisprincipes. Je lijnvastheid, het tekenen van vormen, schaduwen en perspectief. Wil je nog sneller vooruit met je ambities dan kun je de lessen van CGMA combineren met De tekenacademie. Aan De tekenacademie krijg je life support en dus meer rendement uit je CGMA cursus.

CGMA is van de beste online cursussen op het gebied van game art, animatie en concept design. De de technieken die zij gebruiken sluiten direct aan bij de tekenlessen van de tekenacademie en direkt bij een toekomst als animator, concept designer of game artist.

Start nu met je ambities en schrijf je in voor de zaterdag- of woensdagmiddag, de opleiding van De tekenacademie. Deze start in september. Wil je eerder beginnen, dan kun je je nu al aanmelden voor de overig dagen. Het hele jaar zijn er lessen van maandag t/m zaterdag, behalve donderdag.
www.detekenacademie.nl

Tip: Oefen rechte lijnen, ovalen en cirkels en versterk je lijnvoering. Dit kun je overal en altijd doen in de verloren momentjes, bijvoorbeeld wanneer je in de bus zit, of als je ergens op moet wachten.