vrijdag 16 maart 2012

Toelatingen Willem de Kooning en HKU


Leerlingen van De tekenacademie die naar de kunstacademie wilden, zijn toegelaten aan de academie van hun keuze: Rachelle Slingerland (WDKA, illustratie), Thijs Jaeger (WDKA, illustratie) en Eelco van Rooy (HKU, game art). Anne Croonen gaat door aan de HAN, industrieel product ontwerp en Evita Zethof heeft besloten naar haar HAVO een kunstopleiding te volgen.

Anouk Sinke is nog steeds zeer gedreven in haar ambities om haar tekentalent een kans te wagen de USA. Deze talentvolle jonge mensen gaan vastberaden een toekomst in de beeldende kunst tegemoet.

Maar niet alleen deze jonge mensen gaan verder in de kunst. Anja Visser en Anita Buckard zijn al jaren lang bezig met schilderen. Zij worstelen zich gestaag los uit semiprofessionalisme doordat zij hun ideeën nu vanuit de tekening opbouwen.

2011/2012 was het eerste jaar van De tekenacademie. 14 leerlingen deden mee, om beter te leren tekenen, om een portfolio te maken, om hun vaardigheden te professionaliseren, omdat zij hun ideeën in een schets of tekening willen vastleggen.
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef zelf een tip of reageer: